The Week Starts Monday…

titlul n-are nici o legatura cu „post”-ul, si nici post-ul nu are legatura cu titlul. logic nu? da, simteam nevoia sa evidentiez acest fapt…

A.S. (ante scriptum – exista?… in fine) : nu scriu ca sa imi fac prieteni, nu scriu ca sa impresionez pe nimeni, si daca este cineva care crede ca ma cunoaste doar citind cateva randuri, e invitat calduros sa traga un „Alt”+”F4” si sa isi vada dracului de drum.  acestea fiind lamurite, sa purcedem in a abera, monday morning….

today… fucking valentine day…

din fericire pt mine mi-a trecut de tot faza cu romantismul. in general, nu neaparat leagat de aceasta zi, care evident este doar o simpla zi, o data in calendar, o insiruire anosta de ore, incarcata „sintetic” cu niste conotatii la origine probabil simpatice, dar acum doar infect de consumeriste.

today… unii „se iubeste”, altii „protesteste” pt interzicerea etnobotanicelor. paranteza : foarte bine, si eu vreau sa le interzica, dar pe langa faptul ca totul e manelist la noi in tzarisoara, e problema mare cu definitia termenilor, e problema cu faptul ca se confunda drogurile „de relaxare” legale in tari civilizate cu sarurile de baie vandute copiilor oligofreni cu o educatie atat civila cat si de conservare extrem de precara. (daaaa, vai, ma bag si eu in seama pe subiectul „etnobotanice” ca probabil alte mii de blogarasi. si ce? eu oricum nu scriu pt nimeni, si deci , pe cale de consecinta mi se rupe de ce ar crede cineva despre ce scriu.) si, nu ar fi fost mai frumos ca studentul, care „vorba aia” e surmenat de la cat invata, sa aiba voie la un joint legal?  cred ca scapam din start de toata prosteala asta cu „salvati copii de etnobotanice”.

si oricum, totul, dar absolut totul tine de educatie. ca daca esti cocalar si jmeker  si auzi tu asa, in clubu’ ala de manele unde sorbi o cola pana dimineata ca esti cool daca bagi in tine niste „etno”, si te apuci, fara sa ai habar care e faza de fapt cu „drogurile”, sa bagi in tine, atunci mori. ca daca erai citit, poate te fereai, poate incercai doar canabis, d-astea. si atunci, daca educatia este sub cota de avarie, eu, de ce sa ies in strada sa „apar” niste unii?? prostia a atins niste cote mai mult decat alarmante.

concluzia. jos „etnobotanicele”, legaliazati matijuana. merge asa? ahh, si sa nu uit. imi place mult de tot cand unii „artisti” care sigur au bagat mai mult decat canabis in sistem fac campanii anti drog. asta este sublim.

today… monday… valentines day parte 1(cu poze):

…da, e frumos, cu iubirea (si o sa revin asupra subiectului, ca sa mai supar niste oameni) dar iubirea ( daca exista ea cu adevarat, si daca nu e doar o urmare a unor combinatii chimice subtile (de la etnobotanice) ar trebui sa fie prezenta in fiecare zi din viata omului, si atunci, prosteala asta cu valentines day nu isi mai avea rostul. dar omul este un animal ce trebuie sa consume, si este dresat exact in directie asta.

ziceam mai sus ca mi-a trecut iremediabil cu romantismul. eu, faceam greseala enorma sa vina acasa, de cat mai multe ori cu un trandafir, in incercarea de a-mi demonstra „sentimentele”, mintindu-ma singur ca toata treaba e reciproca. eh, n-a fost sa fie. moving on… a doua oara sigur nu se va mai repeta figura, caci (cliseu), omul cat traieste invata.

so, have a nice day, make love, make kids, fuck up your life, get fat, get drunk, get high, and tomorrow, be  the same asshole and the same bitch from yesterday.

~ de christian long pe februarie 14, 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: