Alo, sunt de la politie, nu va alarmati!

avem domule, momente cand suntem civilizati. absolut minunat, si ne minunam cand suntem civilizati.

suna telefonul la 2 jumate noaptea. cum il am langa mine, primul instinct a fost sa il pun pe „silence”. suna a doua oara. ai mei de dincolo crizati „raspunde ma la telefon ca suna”. eu: „stiu ca suna” si il iau iara in mana, raspund, ma rog apas butonul de apel, dar adormit nu zic nimic si ce as fi zis, in definitiv era ora 2 jumate noaptea, lumea zdravana la cap doarme la ora asta. ma gandeam ca e o farsa, ca ala zicea in telefon sa sun inapoi ca nu ma aude. normal ca  nu ma auzea daca nu ziceam nimic. si inchid iara.

suna a treia oara, rapus de somn inmanez telefonul lu maica-mea, care era deja in picioare si ma intorc pe partea cealalta.

ce sa vezi, la telefon politia. cu intrebarile de rigoare: aveti, cunoasteti etc etc. raspuns afirmativ la toate. ce s-a intamplat?

venise frate-miu din germanica. si probabil a ramas cu impresia ca inca e in germania, si nu si-a ridicat geamu de la masina. si patrula de politie a observat si a inceput cercetarile si ne-or gasit numarul de fix. termina de vorbit mama cu politia il suna pe nebun ca sa verifice daca e pe bune. iese asta la geam, ce sa vezi , masina de politie langa bolidu lui, cu girofare, cu agenti, tot tacamul.

in fine, coboara, verifica masina, bla, bla.

deci se poate. si la noi niste bun simt din partea unor organe.

absolut laudabil gestul in tara asta, absolut ceva normal oriunde altundeva pe planeta. dar intreb : toti hotii au plecat in spania? totusi?

anyway, respect pentru politie, macar daca s-ar aduna mai multi politisti cu simtul datoriei. poate ca ne-ar fi mai bine.

intrebare: cum au aflat numarul de telefon. la care eu, e politia, la naiba! e treaba ei sa afle chestii, plus ca telefoanele is toate inregistrate de muuuulta vreme in statul liber democrat!

deci, se poate sa avem momente de germania si pe taramurile noaste miritice pline de parsivitate si de curve virgine, ca una pe care am vazut-o azi dimineata in gara.

roakarita, trecuta bine de 35 de ani, all black, bijuterii goth pe dansa, dar, SOC! a cumparat asa, la rand, cancan, click si libertatea.

eu ultima oara cand am verificat, rock/goth whatever era incompatibil cu pizadaretul de pe sticla si cu toate panaramele r0z existente, plimbatoare de vuiton, jimi chu, prada si alte d-astea, plus javretu de poseta si gibonu de serviciu.

una calda una rece…

trist, la naiba, foarte trist…

~ de christian long pe septembrie 22, 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: