Romania Imposibila

Romania Imposibila mai ceva ca Tom Cruise leganandu-se suav pe o liana sintetica pe mega falicul simbol al viitoarei pierzanii a oamenilor.la figurat, bineinteles.
Romania Imposibila exista. din pacate, noi o facem.
eu plec. va las pe voi, restul, care mai sunteti s-o faceti asa imposibila, pt ca va iese de minune.

pe scurt ultimele aventuri in Meltenica. (zic ultimele ca pana la avion nu mai misc din casa, poa sa se sfarseasca si lumea)

1.plimbare la bucuresti: 4 ore 20 de minute cu IR (inter-regio< pt cei care au „deschis” mai tarziu internetul>), 4h20, zic, ~230 de km; aglomeratie, copii prost crescuti cu parinti mega ghiolbani, un bucuresti infect si jegos ca mereu, dar mai apasator ca de obicei, probabil din cauza ornamentelor „de craciun”  care mie deja mi-au iesit pe piele (craciunul) la propriu. cred ca am alergie. 🙂 plecat dimineata la ora 5 jumate si ajuns acasa seara la 9 jumate. o zi intreaga pierduta in jeg, mizerie si aglomeratie. dar bine ca la magic fm cantau colinde and shit and stuff!

2.brasov. intru in banca. Alpha Bank (nu e cu reclama, ba din contra) si intreb de cursul dolar-ron (sau leu) respuns : ” doar dupa ora 9 jumate primim cotatiile, dar nu cumparam valuta”. BUM! raman cretin. de ce cacat mai sunteti banca?  norocul duduii a fost ca era doar 8 dimineata(la opt si un minut eu impingeam usa bancii 🙂 )  si eram bine dispus. „ok”, zic. si plec sa imi vad de drum. o oprire la policlinica. acolo, iara lume multe. si un individ pus pe vorbarie. am masurat sala de asteptare doar ca sa nu il aud pe individ hahaind si vorbind lemne. cam 5600 de pasi am insirat de la 9 jumate pana la 10 jumate cat am asteptat (desi cred ca erau mai multi)
next, nervi cu taxi.reloaded. am prins unul care nu vroia sa mearga unde aveam treaba. o scurta altercatie verbala, mi-am baga ceva in gura lui si in toate neamurile lui vi sau moarte, i-am trantit usa si am luat alt taxi.
next, aventura in Real. ceea ce nu se va mai intampla in this life time. garantat.
am intrat. full de lume. nici un cos. am fost nevoit sa iau un car d-ala cu roti. si da-i slalom printre cretini. pe langa faptul ca eram cu nervii intinsi la maxim, o melteanca sapa literalmente in cutia cu portocale. era bagata pana la brau, cu capul in jos in lada, si arunca portocalele ca pe un cacat in coltul celalalt. primul impuls a fost sa ii fut una cu carutul. dar am zis ca nu merita. si am continuat explorarea dupa lista, crutand in goana mea nebuna copii oligfreni si oameni ce holbeau ochii ca la moaste. produse desfacute, aruncate aiurea, oameni tembeli si nespalati.
am pierdut notiunea timpului. cand am reusit sa iau tot de pe lista si ma car din acel loc hidos era deja pe inserat afara.

3. craciunul. urasc manifestarea asta. cred ca de la vro 5 ani, cand am vazut ca mama pune ceva sub brad nu mai cred in mos craciun. si evoluand eu in fiinta rea care ma aflu, urasc fatarnicia si prosteala asta cu beteala, de imi iese pe piele. vreau o planeta unde nu exista sa ceva.fara cadouri, fara prefacatorie, fara „traditii”, fara gatit maraton, fara impodobit brad, FARA!

si cam atat. mai am 3 zile.  si pauza cu romania 8 luni. poate cand ma intorc n-o mai fi tot aici 😛 poate mai moare lumea de foame 🙂 sper.

hai pa!.

~ de christian long pe decembrie 24, 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: