a 4-a luna in jeg

am inceput si luna a-4-a. mai am inca 4 de tras. rutina si politica asta de alienare ma duce tot mai repede la iminenta plecare cu fluturii pe camp.
ciudat ca ireal am impresia ca n-as mai fi eu in unele momente. imi tin nervii incordati la maxim, refuz orice fel de alienare prin furie si ura. e imposibil de supravietuit aici. aici, devi un nimic. un sclav care nu e nimic. trebe sa fi gol pe interior, sa fi tabula rasa ca sa fie loc de alienare, caci altfel o iei razna. ori refuzi spalarea de creier care e permanenta(incepand de la munca,activitatile pt pasageri,muzica din lifturi si din sistemul „public”, si continuand cu asa zisele traininguri si meeting-uri) si incerci sa induri un contract, sau mai multe. mai multe implica deja ori schimbare de pozitie/functie, ori autosabotarea si permiterea alienari.
grav e ca nu prea iti dai seama cand te apuca. doar te trezesti ori ca canti (cacofonie intetionata) vro melodie cretinoida pe care habar nu ai cand ai auzit-o, ori ca vorbesti singur fara nici un sens, ori ca razi ca tembelu pe culoare.
iar situatia mea personala e mai dificila si mai complicata… dar, plm, am ajuns pana aici, zic  sa merg mai departe.

in rest, impresii si comentarii (azi am mai mult timp, ca iara nu pot dormi) ar fi cateva. in principal ar fi faptul ca nu am cum sa fiu decat rasist. dar, paradoxal rasismul meu e oarecum ciudat indreptat impotriva masculilor cu precadere si doar cateva specimene feminine sunt ocolite de rasismul meu, dar si alea nu prea ocolite. if you know what i mean.
nimic nu se compara cu albul. nimic.
prostia e cam aceeasi, cu „noantele” de rigoare, indienii put, filipinezi croncane, jamaicanii is cam lenesi, englezii put ca nu se spala, dar tot urla de parca ar fi in jungla. civilizatia e pt unii atat de departe…

ma duc sa dorm

va urma: despre „las fierbinti” plus alte podoabe.

~ de christian long pe mai 11, 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: