Depre „oameni”

„sometimes burning bridges is awesome. it prevents you from going back to places you should have never visited to begin with”

nici despre oameni nu sunt multe de zis…
sunt niște ființe extrem de simple, deși sunt înconjurate de o „complicare artificiala” ce maschează insuficienta lor totalmente primitiva.
as avea câteva exemple clare, dar din motive de detașare personala n-am sa le expun.
oamenii sunt primitivi intr-o era super tehnologizata uitând calitățile de baza imaginate de nebuni ca fiind caracteristice oamenilor.
de sute de ani ne-am mințit ca suntem plini de compasiune, ca suntem buni, ca avem conștiința si moralitate…
condamnam „crimele”, dezastrele (naturale sau nu) tragediile, deviațiile comportamentale atât in societate cat si in viata „privata” deși suntem conduși doar de egoism și de dorința viscerala de îl răni pe celalalt in timp ce ne straduim (mai mult sau mai putin) sa ne atingem scopurile fixate cu ajutorul sălbăticiei ce o avem tipărita in ADN.
fățarnici, prefăcuți, infatuați, orgoliosi, libidinoși si ignoranți ne cautam o cale spre viitor. fără reținere rănim cu o ușurință morbida pe cei de langa noi, fara sa ne pese si avem impresia ca doar „buna-starea” noastră contează. si ne suparăm daca respectivii retaliaza, ne simțim trădați, si avem impresia ca doar noi avem dreptul sa ne simțim răniți fiind nepăsători la suferințele celuilalt create de noi.
nu apreciem dorinta altuia de a investi timpul lui in noi. de la conversații banale la telefon pana la iesiri in oras…
nimic macar nu stiu de ce folosesc forma de plural. nu ma încadrez in nici o categorie. si de obicei eu sunt cel ce da foc la poduri cand pe partea cealaltă nu mai e nimic in care sa imi investesc timpul si energia fiind plictisit si uzat de navigarea fara sens printre frustrarile altora care cred ca ceea ce simt ei e mai important decat ceea ce simt eu.

inca nu mi-a trecut gustul amar lasat de fiasco-ul numit sfârșitul lumii… ar fi fost bine venita o schimbare radicala pe planeta asta, caci omenirea bate campii rau de tot si nu in directia buna.
dar, nu s-a întâmplat, ceea ce ma face sa nu mai cred nimic din nimic. începând de la dumnezeu si terminând cu ultimul „pod” pe care l-am ars azi.
totul e o minciuna, o scamatorie ieftina, ne prefacem ca traim, ca avem valori, ca exista altceva dincolo de traiul nostru mizer pe planeta asta (si mizer nu se refera la bogatie sau saracie) ne prefacem si ne mintim pe noi si pe atii ca fericirea exista si ca, sanky, se afla in lucrurile „mici”. lucruri mici, pe care majoritatea imbecila care sustine teza asta uita sa le faca sau sa le aprecieze cand alții le fac.
suntem fățarnici in toate domeniile inventate pe planeta asta, de la religie pana la sex, trecand prin filosofie si psihologie…

mai nou tara asta in care eu traiesc 3 luni pe ani e lovita din plin de tsunami-ul numit „vegetarianism” si sunt tot felu de oameni care au tot felul de teorii…
una peste care am dat e ca drajeruile is facute din gelatina, care e făcuta din oase. nimic mai corect. ceea ce e problematic e atitudinea. „io n-am mancat drajeuri niciodată”. eh, zi asa, sa mori tu… sau probabil problema e la mine, ca ma deranjeaza chestii care nu ar trebui. desi genul asta de atitudine e implementata in comportamentul bipezilor pe planeta asta.
n-am alta definiție decat fățărnicie.

785_not-sure-if-life-is-getting-better-or-the-amount-of-fuck-i-give-is-decreasing_460-336

…gata ca nu mai am chef…

~ de christian long pe iunie 20, 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: